Меню
Your Cart

Алуминиеви напречни греди за багажник КОМБИ с надлъжни греди 120см.

Багажник -05037 -XJ-6 -с Ключ-Алумин 120 см -3120-Багажници%
Алуминиеви напречни греди за багажник КОМБИ с надлъжни греди 120см.

Бърза поръчка по телефона

БЪРЗА ПОРЪЧКА на телефон: 0897521272
 • Stock: В наличност
 • Артикул: 646
89.99лв.
Напречни греди за автомобили комби, който имат заводски надлъжни греди. Гредите се заключват против кражби. Комплекта включва 2бр. греди + 2бр. ключове и всички крепежни елементи, необходими за монтажа. 
Изключително здрава конструкция, лесен и бърз монтаж!

Характеристики"
Материал: Алуминий
Дължина на гредите: 120см.
Максимална товаримост на гредите до 90 кг.
Цената е за 2 бр. греди.

  Монтаж на автобагажник - монтажът на автомобил с вече монтирани релси е изключително лесен, опция за бърз монтаж и демонтаж предлагат релсите с закючващи механизми, твърдите модели автобокс, който ние предлагаме предотватяват демонтаж с цел кражба. Във случай, когато ще ви се налага често монтиране и демонтиране препоръчваме закупуването на модел с лесен механизъм за закрепване.

  Напречни греди е напречната опора на багажника на покрива. Тези опори могат да бъдат фиксирани или към релсите на покрива, или към каналите на уплътненията на вратата. За да закрепите сигурно напречните опори, трябва да махнете регулиращата дръжка от тях и, като я завъртите надясно, здраво фиксирайте опорната скоба на първоначалното й място. Тази операция трябва да се повтори с всички останали три опори. При някои модели покривни стелажи кръстовището на опората и напречната греда е затворено със специална ключалка. В края на работата измерете разстоянията между напречните елементи по цялата дължина – те трябва да са успоредни.

  Внимание: когато закрепвате багажника към вратата, уверете се, че гуменият ограничител не се движи, в противен случай опората може да надраска тялото.

  Багажниците за кола обикновено са проектирани за конкретен модел автомобил, но има универсален багажник (напречни греди), който може да се монтира върху релси или директно на покрива, като се използват опори.Видовете греди за багажник включват :гладък покрив, който включва скоби закачащи се на горния ръб на вратата.Автомобили без надлъжни релси, за автомобили със релси - подходящи за повечето модели;Багажник за интегрирани релси на покрива се инсталира със затягане или чрез фабричните отвори за релси на покрива.Монтаж на греди с фабрични отвори на покрива става, чрез винтове в правоъгълните тапи в "Т" профила.Багажникът на покрив с улуци: гредите са специално проектирани, като се фиксират към улука с скоби. Най-простите се фиксират с болт или гайка, бързо разглобяема чрез завъртане.

  Технически характеристики
  Дължина 120см.

  Напишете отзив

  Бележка: HTML не е преведен!
  Лош Добър
  1
  С използването на този уеб сайт се съгласявате с "Условия за ползване и GDPR".