Меню
Your Cart

Комплект Халогени Крушки за фарове Philips H7 ColorVision 2бр

Крушки Philips H7 ColorVision 2бр-Осветление%
Няма наличност
Комплект Халогени Крушки за фарове Philips H7 ColorVision 2бр

Бърза поръчка по телефона

БЪРЗА ПОРЪЧКА на телефон: 0897521272
  • Stock: Няма наличност
  • Производител: PHILIPS
  • Артикул: 1289
65.90лв.

Оцветете фаровете си в синьо, зелено, жълто или лилаво

Philips ColorVision позволява добавянето на персонализирана нотка цвят на оптиката на автомобила ви. Изберете между син, зелен, жълт или лилав и направете пътуването си по свой вкус.

 

 

Цветни лампи за автомобили, които са одобрени за пътната мрежа

Лампите ColorVision са в съответствие с всички разпоредби ECE и се снабдяват със сертификационна карта, доказваща, че са одобрени за пътната мрежа. Винаги я дръжте в себе си в колата.

 

 

 

Проектирани за рефлекторна оптика и цветно персонализиране

Philips ColorVision създава цветни ефекти, като отразява светлина в оптиката на лампите. Включете предните си фарове и осветете с нотка цвят.

 

Реагирате по-бързо с повече светлина

Повишената видимост доказано ви помага да реагирате по-бързо при шофиране. С 60% повече светлина, ColorVision подобрява видимостта ви с 25 метра в сравнение със стандартните лампи. По-лесно предвиждате препятствията, които могат да се появят на пътя ви.

 

 

 

Нова технология за покрития превръща светлината в нотка цвят

Благодарение на специалното покритие на лампите, Philips ColorVision добавя нотка цвят, която е в съответствие с Европейското законодателство. Така че можете да персонализирате пътуването си, докато продължавате да излъчвате безопасна бяла светлина

 

 

 

Осветете пътя с 60% повече бяла светлина

Благодарение на технологията си, Philips ColorVision осветява пътя с 60% повече бяла светлина отколкото която и да е друга стандартна лампа. Така че виждате пътя пред себе си по-ясно, докато оптиката ви придава нотка цвят

 

 

Philips е изборът на всички основни производители на коли

В продължение на 100 години Philips е на челно място в осветителната индустрия за автомобили, въвеждайки технологични иновации, които са се превърнали в стандарт за съвременните автомобили. Днес, една на всеки две коли в Европа и една на три в световен мащаб са оборудвани с осветление от Philips

 

Лампите за коли на Philips са направени от висококачествено кварцово стъкло

UV-кварцовото стъкло е по-здраво от твърдото стъкло и силно устойчиво на екстремни температури и вибрации, което елиминира опасността от експлозия. Крушките на Philips от кварцово стъкло (спирални 2650 ºC и стъклени 800 ºC) са в състояние да издържат на тежък термичен шок. С възможност за повишено налягане вътре в крушката UV-кварцовото стъкло е в състояние да генерира по-мощна светлина.

 


Основни характеристики
Опаковка Кутия
Съдържание на комплекта 2 x крушка
Технически характеристики
Волтаж 12 V
Номинална мощност 55 W
Цокъл H7

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
С използването на този уеб сайт се съгласявате с "Условия за ползване и GDPR".