Меню
Your Cart

REPSOL ELITE MULTITECH 10W-40 5L

REPSOL ELITE MULTITECH 10W-40 5L
+ филтри с НАМАЛЕНИЕ
REPSOL ELITE MULTITECH 10W-40 5L

Бърза поръчка по телефона

БЪРЗА ПОРЪЧКА на телефон: 0897521272

Нека ви предложим БЕЗПЛАТНА оферта за филтри!

  • Избор на ОРИГИНАЛНИ филтри за автомобила ви
  • НАМАЛЕНИЕ до -35% от цената на филтрите
  • БЕЗПЛАТНО връщане и замяна при нужда

С радост искаме да ви представим новата ни услуга "Пълно обслужване". Към всяко закупено масло от нас можем да ви предложим безплатна оферта за добавка на маслен филтър, горивен филтър, въздушен филтър и филтър купе за вашия автомобил изготевена от нашите професионалисти. Само трябва да изберете опцията "Да, искам оферта за филтри" и да попълните номер на Шаси, който може да намерите на малкия талон на колата. Друг вариант е да ни напишете "Марка"->"Модел"->"Година"->"Гориво и мощност на двигател".  След получаване на поръчката и данните, които сте предоставили за автомобила наш професионалист ще избере най-добрите филтри за вашата кола в два ценови диапазона с НАМАЛЕНИЕ до -35% и ще се свърже със вас за да си изберете.

  • Stock: В наличност
  • Производител: REPSOL
57.90лв.

Възможни варианти

REPSOL ELITE MULTITECH 10W-40 (старо име Multivalvulas) синтетично моторно масло, създадено да се използва в съвременните бензинови и дизелови двигатели.
 
Синтетичните му съставки осигуряват висока химическа стабилност и едновременно с изключителното представяне, позволяват удължен интервал на смяна. Благодарение на ниския си вискозитет, подобрява студения старт, спомага за безпроблемната работа на хидравличните повдигачи и поддържа перфектно смазване при всякакви температури....

Основни характеристики
Количество 5 литра
Тип превозно средство Автомобил
Технически характеристики
Вискозитет 10W40
Одобрения 502.00/505.00, 229.1
Тип масло Синтетично

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
С използването на този уеб сайт се съгласявате с нашата политика за бисквитките и персоналният ви избор на продукти за последваща реклама.
За повече информация посетете страницата ни "Условия за ползване и GDPR".