Меню
Your Cart

Автобоксове и напречни греди за багажници

Багажници и автобоксове за автомобили и джипове. Багажници за ски и сноуборд и велобагажници. Напречни греди за таван.

Багажниците за кола, наричани още автобокс, кутия за покрив или багажник за покрив са за полезни за дълго пътуване с автомобил.Когато избирате автобокс е желателно да се съобразите с формата и височината, защотото тези характеристики се отразяват пряко с динамиката и разхода на гориво. Перфектен избор е с аеродинамична форма и възможно най-малък, но и събразен с вашите нужди.Лесен монтаж , сигурност от различен тип заключване.

Монтаж на автобагажник - монтажът на автомобил с вече монтирани релси е изключително лесен, опция за бърз монтаж и демонтаж предлагат релсите с закючващи механизми, твърдите модели автобокс, който ние предлагаме предотватяват демонтаж с цел кражба. Във случай, когато ще ви се налага често монтиране и демонтиране препоръчваме закупуването на модел с лесен механизъм за закрепване.

Напречни греди е напречната опора на багажника на покрива. Тези опори могат да бъдат фиксирани или към релсите на покрива, или към каналите на уплътненията на вратата. За да закрепите сигурно напречните опори, трябва да махнете регулиращата дръжка от тях и, като я завъртите надясно, здраво фиксирайте опорната скоба на първоначалното й място. Тази операция трябва да се повтори с всички останали три опори. При някои модели покривни стелажи кръстовището на опората и напречната греда е затворено със специална ключалка. В края на работата измерете разстоянията между напречните елементи по цялата дължина – те трябва да са успоредни.

Внимание: когато закрепвате багажника към вратата, уверете се, че гуменият ограничител не се движи, в противен случай опората може да надраска тялото.

Багажниците за кола обикновено са проектирани за конкретен модел автомобил, но има универсален багажник (напречни греди), който може да се монтира върху релси или директно на покрива, като се използват опори.Видовете греди за багажник включват :гладък покрив, който включва скоби закачащи се на горния ръб на вратата.Автомобили без надлъжни релси, за автомобили със релси - подходящи за повечето модели;Багажник за интегрирани релси на покрива се инсталира със затягане или чрез фабричните отвори за релси на покрива.Монтаж на греди с фабрични отвори на покрива става, чрез винтове в правоъгълните тапи в "Т" профила.Багажникът на покрив с улуци: гредите са специално проектирани, като се фиксирт към улука с скоби. Най-простите се фиксират с болт или гайка, бързо разглобяема чрез завъртане.

Алуминиеви универсални Напречни греди "Silver'' , 105cm, с лапички Алуминиеви универсални Напречни греди "Silver'' , 105cm, с лапички
Изчерпан
Model: НАПРЕЧНИ ГРЕДИ ЗА ТАВАН 'ROYAL SILVER' 105 см
Подходящи са за автомобили с вече интегрирани или фабрични надлъжни греди. Крепежните елемети са включени в комплекта.Универсални алуминиеви напречни греди за автомобили с релси.Дължина на гредите: 105см.Натоварване на гредите до 80кг.Много лесен и бърз монтаж.Комплекта включва:- 2 бр. алуминиеви гр..
75.90лв.
Model: НАПРЕЧНИ ГРЕДИ ЗА ТАВАН VENUS 109см
Универсални алуминиеви напречни греди подходящи за автомобили с фабрични (интегрирани) гредни на тавана.Дължина на гредите: 120 см.Дължина между крепежните планки: 109 см.Натоварване на гредите до 110кг.Много лесен и бърз монтаж.Комплекта включва:- 2 бр. алуминиеви греди - крепежни елементи и г..
108.99лв.
Model: Артикул: НАПРЕЧНИ ГРЕДИ ЗА ТАВАН VENUS 115см
Универсални алуминиеви напречни греди за автомобили с релси.Дължина на гредите: 128 см.Дължина между крепежните планки: 115 см.Натоварване на гредите до 110кг.Много лесен и бърз монтаж.Комплекта включва:- 2 бр. алуминиеви греди - крепежни елементи ..
114.99лв.
Model: 070 VNS 04 01 Артикул: НАПРЕЧНИ ГРЕДИ ЗА ТАВАН VENUS 128.5 см
Дължина на гредите: 140 см.Дължина между крепежните планки: 128 см.Натоварване на гредите до 110кг.Много лесен и бърз монтаж.Комплекта включва:- 2 бр. алуминиеви греди - крепежни елементи и гумени протектори..
119.99лв.
Напречни греди, багажник за кола с един захват 120см
Изчерпан
Model: 250884
Напречни греди, багажник за кола с един захват 120см..
69.90лв.
Производител: Menabo Model: 05039
Mарката Menabo e произведена в Италия. Карго аксесоарите "Menabo" са гаранция за качество съчетано с елегантен дизайн и безопасност!  Продуктите са най-добрите и най-безопасни на пазара - ( материалите с който се изработват продуктите преминават строги тестове за безопасност и качество)Багажник..
289.99лв.
Model: 05041
Напречни греди за таван, които се прикрепят за надлъжните греди, които не са долепени до тавана.Продуктът е произведен с най-високо ниво на качество и в съответствие с европейските стандарти за качество OEM.Алуминиев профил, ABS пластмаса.Устойчив на удари и всякакви атмосферни влияния.Той е проекти..
109.99лв.
Производител: Menabo Model: 05021
Багажник за кола с интегрирани рейлинги - впити, плътни.Аеродинамични алуминиеви греди.Материал: АлуминийКомплекта включва всички необходими крепежни елементи + два ключа.Размери: 135смНатоварване на гредите до 90кгМного лесен и бърз монтаж..
239.99лв.
Производител: Menabo Model: 0525
Напречни греди за автомобил 120см и два ключа.Изключително леки, аеродинамични и устойчиви на атмосферно влияние алуминиеви греди.Дължина на гредите: 120см.Натоварване на гредите до 75кг.Здраво и сигурно закрепване към гредите на автомобила.Багажника е оборудван с ключалки против кражба.Материал: Ал..
79.90лв.
Производител: Menabo Model: 05034
Menabo произведени в Италия карго аксесоарите на марката са гаранция за качество съчетано с елегантен дизайн и безопасност!  Продуктите на менабо са най-добрите и най-безопасни на пазара - ( материалите с който се изработват продуктите преминават строги тестове за безопасност и качество)Материа..
159.99лв.
Производител: Menabo Model: 05056
Алуминиеви греди за автомобили с повдигнати релси, оборудвани със система против кражба. Комплект с всички необходими инструменти за бърз и лесен монтаж!Бърз и лесен монтаж на фабрично надлъжни греди!  Здраво и сигурно закрепване към гредите на автомобила.Характеристики"Материал: алуминиев проф..
189.99лв.
Производител: Perflex Model: ECO L
Размери (см): 140 x 85 x 40Обем: 370 литраЦвят: Черен Максимален товароносимост (кг): 75Заключваща система: Едноточкова метална ключалка + Два защитни фиксатораСуровина: ABS пластмасаСъвместимост: Съвместим с всички носещи междинни пръти.Продуктът се произвежда от първокласен пластмасов ма..
369.00лв.
Производител: Perflex Model: EXCPLUSIVE 500 L
Багажниците за кола обикновено са проектирани за конкретен модел автомобил, но Perflex е универсален багажник (напречни греди), който може да се монтира върху релси или директно на покрива, като се използват опори.Специално покритие предпазващо от слънчевите лъчи и лошите метеорологични условия..
499.00лв.
АВТОБОКС (кутия, багажник) PERFLEX JOURNEY 420 L АВТОБОКС (кутия, багажник) PERFLEX JOURNEY 420 L
Изчерпан
Производител: Perflex Model: Jorney Silver L
Багажниците за кола обикновено са проектирани за конкретен модел автомобил, но Perflex е универсален багажник (напречни греди), който може да се монтира върху релси или директно на покрива, като се използват опори.420 L. багажна кутия за пътуване  PERFLEX JOURNEYСъвместим с всички превозни..
406.00лв.
Производител: Menabo Model: 05014 - 924 460L.
Menabo произведени в Италия карго аксесоарите на марката са гаранция за качество съчетано с елегантен дизайн и безопасност!  Продуктите на менабо са най-добрите и най-безопасни на пазара - ( материалите с който се изработват продуктите преминават строги тестове за безопасност и качество)Целта н..
669.99лв.
Производител: Menabo Model: 05012-361
Menabo произведени в Италия карго аксесоарите на марката са гаранция за качество съчетано с елегантен дизайн и безопасност!  Продуктите на менабо са най-добрите и най-безопасни на пазара - ( материалите с който се изработват продуктите преминават строги тестове за безопасност и качество)Целта н..
449.00лв.
Model: 05013
Автобокс Menabo Mania със страхотна аеродинамична форма, стилен цвят и обем от 400L, за да побере целия ви багаж.Тип отваряне: Странично.Колани за притягане на багажа в кутията.Централно заключване.Обем: 400 литра.Максимално натоварване: До 75кг.Максимална скорост: 130 km/h.Материал: ABS пластмаса.Б..
599.00лв.
Model: 05077
Тип отваряне: Странично.Колани за притягане на багажа в кутията.Централно заключване.Обем: 330 литра.Максимално натоварване: До 50кг.Максимална скорост: 130 km/h.Материал: ABS пластмаса.Съвместим с щанги, които имат монтажно разстояние:  700 мм (мин.) до 800 мм (макс.)Произведен в ИталияЦвят: Ч..
489.99лв.
Автобокс NIKEN 480L - черен лак
Изчерпан
Model: 05044
Ако имате нужда от допълнително багажно пространство в колата си, може лесно и бързо да монтирате автобоксът NIKEN и да се възползвате от свободното пространство, което предлага.Съвместим с всички марки и модели превозни предства.Лесен и практичен монтаж без да се налага пробиване на тавана.Нужно е ..
439.99лв.
Model: 250738
Напречни греди за автомобили комби, който имат заводски надлъжни греди. Гредите се заключват против кражби. Комплекта включва 2бр. греди + 2бр. ключове и всички крепежни елементи, необходими за монтажа. Изключително здрава конструкция, лесен и бърз монтаж!Характеристики"Материал: АлуминийДължин..
89.99лв.
Показани 1 от 20 | 52 (3 Страници)
С използването на този уеб сайт се съгласявате с "Условия за ползване и GDPR".