Меню
Your Cart

Автобоксове и напречни греди за багажници

Багажници и автобоксове за автомобили и джипове. Багажници за ски и сноуборд и велобагажници. Напречни греди за таван.

Багажниците за кола, наричани още автобокс, кутия за покрив или багажник за покрив са за полезни за дълго пътуване с автомобил.Когато избирате автобокс е желателно да се съобразите с формата и височината, защотото тези характеристики се отразяват пряко с динамиката и разхода на гориво. Перфектен избор е с аеродинамична форма и възможно най-малък, но и събразен с вашите нужди.Лесен монтаж , сигурност от различен тип заключване.

Монтаж на автобагажник - монтажът на автомобил с вече монтирани релси е изключително лесен, опция за бърз монтаж и демонтаж предлагат релсите с закючващи механизми, твърдите модели автобокс, който ние предлагаме предотватяват демонтаж с цел кражба. Във случай, когато ще ви се налага често монтиране и демонтиране препоръчваме закупуването на модел с лесен механизъм за закрепване.

Напречни греди е напречната опора на багажника на покрива. Тези опори могат да бъдат фиксирани или към релсите на покрива, или към каналите на уплътненията на вратата. За да закрепите сигурно напречните опори, трябва да махнете регулиращата дръжка от тях и, като я завъртите надясно, здраво фиксирайте опорната скоба на първоначалното й място. Тази операция трябва да се повтори с всички останали три опори. При някои модели покривни стелажи кръстовището на опората и напречната греда е затворено със специална ключалка. В края на работата измерете разстоянията между напречните елементи по цялата дължина – те трябва да са успоредни.

Внимание: когато закрепвате багажника към вратата, уверете се, че гуменият ограничител не се движи, в противен случай опората може да надраска тялото.

Багажниците за кола обикновено са проектирани за конкретен модел автомобил, но има универсален багажник (напречни греди), който може да се монтира върху релси или директно на покрива, като се използват опори.Видовете греди за багажник включват :гладък покрив, който включва скоби закачащи се на горния ръб на вратата.Автомобили без надлъжни релси, за автомобили със релси - подходящи за повечето модели;Багажник за интегрирани релси на покрива се инсталира със затягане или чрез фабричните отвори за релси на покрива.Монтаж на греди с фабрични отвори на покрива става, чрез винтове в правоъгълните тапи в "Т" профила.Багажникът на покрив с улуци: гредите са специално проектирани, като се фиксирт към улука с скоби. Най-простите се фиксират с болт или гайка, бързо разглобяема чрез завъртане.

Производител: Menabo Model: 05003 - Brio 403 XL
Модел: 05003 - Brio 403 XLМатериал: алуминиев профил.Дължина на гредите: 130см.Дебелина на гредите: 48мм.Максимално натоварване на багажника: 90кг.Здраво и сигурно закрепване към гредите на автомобила.Багажника е оборудван с ключалки против кражба.Багажникът притежава сертификат: TUV, GS, ISO PASS, ..
169.99лв.
Автобагажник Menabo за интегриран рейлинг - 886 -120см Автобагажник Menabo за интегриран рейлинг - 886 -120см
Изчерпан
Производител: Menabo Model: 05020 - 886
Модел: 05020 - 886.Багажник за кола с интегрирани рейлинги - впити, плътни.Аеродинамични алуминиеви греди.Материал: АлуминийКомплекта включва всички необходими крепежни елементи + два ключа.Размери: 120см Натоварване на гредите до 75кг.Много лесен и бърз монтаж.Цената е за 2брНапречни греди е н..
239.99лв.
Производител: Perflex Model: ECO L
Размери (см): 140 x 85 x 40Обем: 370 литраЦвят: Черен Максимален товароносимост (кг): 75Заключваща система: Едноточкова метална ключалка + Два защитни фиксатораСуровина: ABS пластмасаСъвместимост: Съвместим с всички носещи междинни пръти.Продуктът се произвежда от първокласен пластмасов ма..
369.00лв.
Производител: Perflex Model: ECO M
330 L. багажна кутия за пътуване  PERFLEX ECONOMICСъвместим с всички превозни средства.Механизъм за заключване, Дясно отваряне.Предлага се в черно, бяло и сиво.Продуктът се произвежда от първокласен пластмасов материал .Капацитет: 330 L.Размери на кутията за багажникДължина: 135 cm.Ши..
299.00лв.
Производител: Perflex Model: EXCPLUSIVE 500 L
Багажниците за кола обикновено са проектирани за конкретен модел автомобил, но Perflex е универсален багажник (напречни греди), който може да се монтира върху релси или директно на покрива, като се използват опори.Специално покритие предпазващо от слънчевите лъчи и лошите метеорологични условия..
499.00лв.
Производител: Perflex Model: Jorney Silver L
Багажниците за кола обикновено са проектирани за конкретен модел автомобил, но Perflex е универсален багажник (напречни греди), който може да се монтира върху релси или директно на покрива, като се използват опори.420 L. багажна кутия за пътуване  PERFLEX JOURNEYСъвместим с всички превозни..
406.00лв.
Производител: Menabo Model: 05014 - 924 460L.
Целта на използването на покривни кутии е да се пренасят обемисти предмети като багаж, носители, контейнери, ски, канута, велосипеди и др.  Автобоксовете могат да бъдат с различни размери. Въпреки това, багажните кутии на покрива, които са твърде големи, могат да бъдат избегнати, за да получите..
629.99лв.
Производител: Menabo Model: 05012-361
Автобокс Menabo Mania със страхотна аеродинамична форма, стилен цвят и обем от 320 литра, за да побере целия ви багаж.Целта на използването на покривни кутии е да се пренасят обемисти предмети като багаж, носители, контейнери, ски, канута, велосипеди и др. Покривните кутии могат да бъдат с различни ..
399.99лв.
Автобокс Menabo Mania 400L черен металик Автобокс Menabo Mania 400L черен металик
Изчерпан
Производител: Menabo Model: 05013 - 400
Menabo е известна италианска марка, оценявана заради отличителния си дизайн и високи стандарти за качество.В продължение на повече от 40 години произвеждат широка гама багажници за автомобили с гарантирано качество и съобразено с най-строгите изисквания за безопасност.Целта на използването на покрив..
589.99лв.
Автобокс NIKEN 480L - черен лак
Изчерпан
Model: 05044
Ако имате нужда от допълнително багажно пространство в колата си, може лесно и бързо да монтирате автобоксът NIKEN и да се възползвате от свободното пространство, което предлага.Съвместим с всички марки и модели превозни предства.Лесен и практичен монтаж без да се налага пробиване на тавана.Нужно е ..
439.99лв.
Автобокс PENTAIR 450L - Черен гланц Автобокс PENTAIR 450L - Черен гланц
Изчерпан
Model: 05055
Ако имате нужда от допълнително багажно пространство в колата си, може лесно и бързо да монтирате автобоксът PENTAIR и да се възползвате от свободното пространство, което предлага.Съвместим с всички марки и модели превозни предства.Лесен и практичен монтаж без да се налага пробиване на тавана.Нужно ..
514.99лв.
Model: 0509- ( RB100)
   2 бр Греди с дължина - 115 см.   Багажник за кола напречен.   Багажника се монтира на коли, които имат надлъжни греди.   Метални греди облечени в PVC покритие.   Изключително здрава конструкция.   Натоварване на греди..
37.00лв.
Model: 89322 ( 5700 )
250161 - ( 8024 )   Модел: (8024 ) 0522-5700.   Багажник за таван напречен.   Багажника се монтира на коли, които нямат надлъжни греди.   Метални греди облечени в PVC покритие.   Изключително здрава конструкция.  &n..
40.00лв.
Model: 3120
   Багажник напречен.   Модел: 05037 - XJ-6.250738   Багажника се монтира на коли, които имат надлъжни греди.   Алуминиеви греди заключващи се против кражби.   Комплекта включва всички необходими крепежни елементи + 2бр...
84.99лв.
Model: 3141
2 бр. ГРЕДИ - СЪС КЛЮЧДЪЛЖИНА НА ГРЕДИТЕ 118.5 см.Багажник RB850 за автомобили комби, с надлъжни греди на тавана. Има ключ против кражба. Товароносимост 60 килограма.Монтаж на автобагажник - монтажът на автомобил с вече монтирани релси е изключително лесен, опция за бърз монтаж и демонтаж предлагат ..
43.90лв.
Model: 89327
Алуминиеви греди за таван/за монтиране на багажник размери на гредите 120см.захващане: три захватаМонтаж на автобагажник - монтажът на автомобил с вече монтирани релси е изключително лесен, опция за бърз монтаж и демонтаж предлагат релсите с закючващи механизми, твърдите модели автобокс, който ..
113.00лв.
Model: 44207
Материал: СтоманаЗахващане на велосипеда за курбела.За един велосипед.Максимално тегло на велосипеда: 25 кг.Максимална широчина на гумата: 55 ммМаксимален размер на напречната тръба, за която се захваща багажника: 50 ммКаишки за привързване на гумите за багажника включени в комплекта.Стойката с..
59.99лв.
Model: N/A
Автобагажник за три велосипеда лесно захващанеустойчив алуминийхалки за закрепяне..
87.00лв.
Model: 44077
Универсална стойка подходяща за всички марки и модели автомобили който имат теглич.Изключително лека.Лесна за монтиране.Пренос до 2 броя велосипеди.Гумени фиксатори за пристягане.Височина 63 см.Лесен монтаж.Материал: метал и пластмаса...
64.99лв.
Model: 0513-408 с ключ
 Модел: 0513-408 с ключМатериал: аеродинамични метални греди.Начин на монтиране: Подходящ за покривни шини с ширина до 45 мм и дебелина до 25 мм. Релсите на покрива на вашия автомобил трябва да имат разстояние между покрива на автомобила. Релсите на колата ви не могат да бъдат по-широки от..
43.90лв.
Показани 1 от 20 | 38 (2 Страници)
С използването на този уеб сайт се съгласявате с нашата политика за бисквитките и персоналният ви избор на продукти за последваща реклама.
За повече информация посетете страницата ни "Условия за ползване и GDPR".