Меню
Your Cart

Автобоксове и напречни греди за багажници

Багажници и автобоксове за автомобили и джипове. Багажници за ски и сноуборд и велобагажници. Напречни греди за таван.

Багажниците за кола, наричани още автобокс, кутия за покрив или багажник за покрив са за полезни за дълго пътуване с автомобил.Когато избирате автобокс е желателно да се съобразите с формата и височината, защотото тези характеристики се отразяват пряко с динамиката и разхода на гориво. Перфектен избор е с аеродинамична форма и възможно най-малък, но и събразен с вашите нужди.Лесен монтаж , сигурност от различен тип заключване.

Монтаж на автобагажник - монтажът на автомобил с вече монтирани релси е изключително лесен, опция за бърз монтаж и демонтаж предлагат релсите с закючващи механизми, твърдите модели автобокс, който ние предлагаме предотватяват демонтаж с цел кражба. Във случай, когато ще ви се налага често монтиране и демонтиране препоръчваме закупуването на модел с лесен механизъм за закрепване.

Напречни греди е напречната опора на багажника на покрива. Тези опори могат да бъдат фиксирани или към релсите на покрива, или към каналите на уплътненията на вратата. За да закрепите сигурно напречните опори, трябва да махнете регулиращата дръжка от тях и, като я завъртите надясно, здраво фиксирайте опорната скоба на първоначалното й място. Тази операция трябва да се повтори с всички останали три опори. При някои модели покривни стелажи кръстовището на опората и напречната греда е затворено със специална ключалка. В края на работата измерете разстоянията между напречните елементи по цялата дължина – те трябва да са успоредни.

Внимание: когато закрепвате багажника към вратата, уверете се, че гуменият ограничител не се движи, в противен случай опората може да надраска тялото.

Багажниците за кола обикновено са проектирани за конкретен модел автомобил, но има универсален багажник (напречни греди), който може да се монтира върху релси или директно на покрива, като се използват опори.Видовете греди за багажник включват :гладък покрив, който включва скоби закачащи се на горния ръб на вратата.Автомобили без надлъжни релси, за автомобили със релси - подходящи за повечето модели;Багажник за интегрирани релси на покрива се инсталира със затягане или чрез фабричните отвори за релси на покрива.Монтаж на греди с фабрични отвори на покрива става, чрез винтове в правоъгълните тапи в "Т" профила.Багажникът на покрив с улуци: гредите са специално проектирани, като се фиксирт към улука с скоби. Най-простите се фиксират с болт или гайка, бързо разглобяема чрез завъртане.

Производител: Menabo Model: 05039
Mарката Menabo e произведена в Италия. Карго аксесоарите "Menabo" са гаранция за качество съчетано с елегантен дизайн и безопасност!  Продуктите са най-добрите и най-безопасни на пазара - ( материалите с който се изработват продуктите преминават строги тестове за безопасност и качество)Багажник..
289.99лв.
Model: 05041
Напречни греди за таван, които се прикрепят за надлъжните греди, които не са долепени до тавана.Продуктът е произведен с най-високо ниво на качество и в съответствие с европейските стандарти за качество OEM.Алуминиев профил, ABS пластмаса.Устойчив на удари и всякакви атмосферни влияния.Той е проекти..
109.99лв.
Model: 05045-108
Модел:05045-108Универсален алуминиев багажник (напречни греди) незаключващи се.Подходящ за повечето превозни средства с надлъжни носители.Дължина на пръта: 135 см.Товароносимост: 60 кг.Монтаж с U-профили.Размери на профила: височина - 26 мм, ширина - 45 мм.Необходими размери на гредите на ..
53.99лв.
Производител: Menabo Model: 05021
Багажник за кола с интегрирани рейлинги - впити, плътни.Аеродинамични алуминиеви греди.Материал: АлуминийКомплекта включва всички необходими крепежни елементи + два ключа.Размери: 135смНатоварване на гредите до 90кгМного лесен и бърз монтаж..
239.99лв.
Производител: Menabo Model: 0525
Напречни греди за автомобил 120см и два ключа.Изключително леки, аеродинамични и устойчиви на атмосферно влияние алуминиеви греди.Дължина на гредите: 120см.Натоварване на гредите до 75кг.Здраво и сигурно закрепване към гредите на автомобила.Багажника е оборудван с ключалки против кражба.Материал: Ал..
85.99лв.
Производител: Menabo Model: 05034
Menabo произведени в Италия карго аксесоарите на марката са гаранция за качество съчетано с елегантен дизайн и безопасност!  Продуктите на менабо са най-добрите и най-безопасни на пазара - ( материалите с който се изработват продуктите преминават строги тестове за безопасност и качество)Материа..
165.99лв.
Производител: Menabo Model: 05056
Алуминиеви греди за автомобили с повдигнати релси, оборудвани със система против кражба. Комплект с всички необходими инструменти за бърз и лесен монтаж!Бърз и лесен монтаж на фабрично надлъжни греди!  Здраво и сигурно закрепване към гредите на автомобила.Характеристики"Материал: алуминиев проф..
189.99лв.
Производител: Perflex Model: ECO L
Размери (см): 140 x 85 x 40Обем: 370 литраЦвят: Черен Максимален товароносимост (кг): 75Заключваща система: Едноточкова метална ключалка + Два защитни фиксатораСуровина: ABS пластмасаСъвместимост: Съвместим с всички носещи междинни пръти.Продуктът се произвежда от първокласен пластмасов ма..
369.00лв.
Производител: Perflex Model: ECO M
330 L. багажна кутия за пътуване  PERFLEX ECONOMICСъвместим с всички превозни средства.Механизъм за заключване, Дясно отваряне.Предлага се в черно, бяло и сиво.Продуктът се произвежда от първокласен пластмасов материал .Капацитет: 330 L.Размери на кутията за багажникДължина: 135 cm.Ши..
299.00лв.
Производител: Perflex Model: EXCPLUSIVE 500 L
Багажниците за кола обикновено са проектирани за конкретен модел автомобил, но Perflex е универсален багажник (напречни греди), който може да се монтира върху релси или директно на покрива, като се използват опори.Специално покритие предпазващо от слънчевите лъчи и лошите метеорологични условия..
499.00лв.
Производител: Perflex Model: Jorney Silver L
Багажниците за кола обикновено са проектирани за конкретен модел автомобил, но Perflex е универсален багажник (напречни греди), който може да се монтира върху релси или директно на покрива, като се използват опори.420 L. багажна кутия за пътуване  PERFLEX JOURNEYСъвместим с всички превозни..
406.00лв.
АВТОБОКС MENABO 924 - 460L АВТОБОКС MENABO 924 - 460L
Изчерпан
Производител: Menabo Model: 05014 - 924 460L.
Menabo произведени в Италия карго аксесоарите на марката са гаранция за качество съчетано с елегантен дизайн и безопасност!  Продуктите на менабо са най-добрите и най-безопасни на пазара - ( материалите с който се изработват продуктите преминават строги тестове за безопасност и качество)Целта н..
669.99лв.
Производител: Menabo Model: 05012-361
Menabo произведени в Италия карго аксесоарите на марката са гаранция за качество съчетано с елегантен дизайн и безопасност!  Продуктите на менабо са най-добрите и най-безопасни на пазара - ( материалите с който се изработват продуктите преминават строги тестове за безопасност и качество)Целта н..
449.00лв.
Автобокс NIKEN 480L - черен лак
Изчерпан
Model: 05044
Ако имате нужда от допълнително багажно пространство в колата си, може лесно и бързо да монтирате автобоксът NIKEN и да се възползвате от свободното пространство, което предлага.Съвместим с всички марки и модели превозни предства.Лесен и практичен монтаж без да се налага пробиване на тавана.Нужно е ..
439.99лв.
Model: 3120 /
Напречни греди за автомобили комби, който имат заводски надлъжни греди. Гредите се заключват против кражби. Комплекта включва 2бр. греди + 2бр. ключове и всички крепежни елементи, необходими за монтажа. Изключително здрава конструкция, лесен и бърз монтаж!Характеристики"Материал: АлуминийДължин..
95.99лв.
Model: 89322 ( 5700 )
250161 - ( 8024 )   Модел: (8024 ) 0522-5700.   Багажник за таван напречен.   Багажника се монтира на коли, които нямат надлъжни греди.   Метални греди облечени в PVC покритие.   Изключително здрава конструкция.  &n..
39.99лв.
Багажник -0513 -RB850- с ключ - 3141-118.5 см Багажник -0513 -RB850- с ключ - 3141-118.5 см
Няма наличност
Model: 3141
2 бр. ГРЕДИ - СЪС КЛЮЧДЪЛЖИНА НА ГРЕДИТЕ 118.5 см.Багажник RB850 за автомобили комби, с надлъжни греди на тавана. Има ключ против кражба. Товароносимост 60 килограма.Монтаж на автобагажник - монтажът на автомобил с вече монтирани релси е изключително лесен, опция за бърз монтаж и демонтаж предлагат ..
43.90лв.
Model: 89327
Алуминиеви греди за таван/за монтиране на багажник размери на гредите 120см.захващане: три захватаМонтаж на автобагажник - монтажът на автомобил с вече монтирани релси е изключително лесен, опция за бърз монтаж и демонтаж предлагат релсите с закючващи механизми, твърдите модели автобокс, който ..
113.90лв.
Model: 0509- ( RB100)
   2 бр Греди с дължина - 115 см.   Багажник за кола напречен.   Багажника се монтира на коли, които имат надлъжни греди.   Метални греди облечени в PVC покритие.   Изключително здрава конструкция.   Натоварване на греди..
43.00лв.
Model: 44207
Материал: СтоманаЗахващане на велосипеда за курбела.За един велосипед.Максимално тегло на велосипеда: 25 кг.Максимална широчина на гумата: 55 ммМаксимален размер на напречната тръба, за която се захваща багажника: 50 ммКаишки за привързване на гумите за багажника включени в комплекта.Стойката с..
59.99лв.
Показани 1 от 20 | 40 (2 Страници)
С използването на този уеб сайт се съгласявате с нашата политика за бисквитките и персоналният ви избор на продукти за последваща реклама.
За повече информация посетете страницата ни "Условия за ползване и GDPR".