Меню
Your Cart

Добавки

Оригинални добавки за двигател, гориво, добавка за маслото на скоростната кутия и за радиатора BARDAHL и MANNOL. Подобряват и защитават работата на двигателя, като стабилизират горивото и подобряват горивната ефективност.

-Стабилизаторите са предназначени за да поддържат състоянието на горивото когато автомобила не се използва дълго време.

-20% по-малък разход на гориво

-добавките предотваряват корозията на горивната система

Моторни масла съдържат около 15% добавки. Без добавки маслото по същество не е в състояние да изпълнява критичните си функции.Износването, окисляването и разлагането могат да доведат до разграждане на маслото с течение на времето.Маслото може да загуби добавките си, колкото по-старо става маслото. Без подходящите нива на тези добавки имате шанс за повишено износване на вашия двигател

Bardahl е американска марка добавки - бензинови, нефтени и др. смазочни материали, добавки за повишаване на октановото число, препарати за почистване на филтри, почистване на инжекторите, горивната помпа, замърсявания по някоя от важните системи в автомобила, отстраняване на утайки и смоли – за всички тези проблеми най-правилното решение са продуктите на Bardahl.

Mannol е немска комания предлагаща голяма гама от автомобилни добавки за дизел и добавки за бензин, добавка за масло, течност ти за почистване на филтри, спрейове за теч, спрей за климатик, спрей против ръжда, добавка за промивка на радиатора, освежители за парно и др.

 SCT-9674 Acryl Paint Black -Спрей боя черен-0.450мл
Няма наличност
Производител: MANNOL Model: SCT
Няма описание за този артикул...
8.50лв.
Производител: BARDAHL Model: BARDAHL
 Bardahl B1 съдържа уникалната, патентована, антифрикционна формула Polar Plus, предназначена да поддържа и удължи  експлоатационния живот на Вашият двигател.Най-сериозните износвания при работа на един двигател са от неговия първоначален старт до началото на циркулацията на масл..
14.80лв.
Производител: BARDAHL Model: BARDAHL
 ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:Поддържа вискозитета на маслото и запазва дебелината на масления филм. Предпазва от вътрешни и външни течове от уплътненията и гарнитурите. Защитава от окисление и износване. Приложим и в кормилни системи, изискващи ATF масла. Съвместим с всякакъв тип Автоматични Скоро..
31.80лв.
Производител: BARDAHL Model: BARDAHL
 ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:- Почистване на Автоматични Скоростни Кутии.- Разтваря и премахва всички видове депозити като ги задържа в суспензия до източване на маслото.- Предпазва от преждевременно износване.Съвместим с всякакъв тип ATF масла. НАЧИН НА УПОТРЕБА:- Изсипете продукта в маслото..
16.90лв.
Производител: BARDAHL Model: BARDAHL
Bardahl №2 съдържа сложни естерни полимери, които увеличават вискозитета и вискозитетния индекс на маслото.Продуктът е съвместим с: всички видове масла - минерални, полу-синтетични, синтетини; всички видове гориво - дизел, бензин, газ; катализатори и филтри за твърди частици. Препоръчва се за д..
15.90лв.
Производител: BARDAHL Model: BARDAHL
Добавка към дизеловото гориво, която служи за повишаване на цетановото число с 5 пункта.Една опаковка от 0.500 л. се използва за 50 литра гориво.Подходящ, както за съвременни високо-натоварени, така и за по-старо поколение дизелови двигатели.Не замърсява горивната система.Подобрява запалването, мощн..
23.60лв.
Производител: BARDAHL Model: BAR-1200
 Bardahl BDC е продукт, който почиства дюзите, подобрява впръскването на горивото в горивната камера и повишава КПД.Използването на добавката съдържаща полярно-органични съставки, значително подобрява контрола над процеса на изгаряне на дизеловото гориво, а изгорелите газове имат значителн..
42.90лв.
Производител: BARDAHL Model: BAR-
.D.C. (BARDAHL DIESEL COMBUSTION)Смазва и защитава инжекторите. Предотвратява въглеродните отлагания. Намалява изпусканите емисии. Повишава цетановият индекс за по-добро изгаряне. По -нисък разход на гориво - до 10%. Премахва кондензацията на вода в резервоара. Предпазва от образуването на бактерии ..
162.00лв.
Производител: BARDAHL Model: BARDAHL
DIESEL INJECTION RESTORER 11 е лечебна формула за почистване на последна генерация дизелови инжекторни системи. Продукт за цялостно почистване на горивната система в дизеловите двигатели. Увеличаването на процента биодизел в дизеловото гориво е причина за натрупване на отлагания, които запушват..
45.90лв.
Производител: BARDAHL Model: BARDAHL
ХАРАКТЕРИСТИКИ:Напълно почиства системата за масло, разтваря и предпазва от замърсяване и карбоновите налепи (отлагания) в картера на двигателя. Осигурява оптимално смазване, притежава противоизносни свойства. Може да се употребява и при работни обороти на двигателя.Сместа от разтворителите включени..
15.99лв.
Производител: BARDAHL Model: BARDAHL
Създадено за възстановяване и поддръжка на гъвкавостта на съединенията от синтетична или естествена гума, премахва фугите и предпазва от появяването им.Запечатва фугите на смазочната система на двигателя.Възстановява началните качества на съединенията и на уплътнителните пръстени.Не запушва масления..
20.80лв.
Производител: BARDAHL Model: BARDAHL
Комплексна супер-концентрирана добавка за постоянна профилактика на бензина.Почиства инжекторите от отлагания, смоли и утайки.Помага за охлаждането и почистването от нагари на горната част на двигателя - чела на бутала, сегменти, клапани.Спомага за абсорбирането на оловото и водата в бензина и по-пъ..
34.90лв.
Производител: BARDAHL Model: BARDAHL
Възстановява метала в двигателя1 опаковка е за 6 л. масло при всяка смяна на маслото.Действа против износване. Предпазва и Почиства. Възстановява уплътнението на бутало/стена на цилиндъра.Повишава и уравновесява налягането в цилиндъра. Намалява разхода на масло и на гориво. Подобрява гъвкавостта и у..
62.20лв.
Производител: BARDAHL Model: BARDAHL
Подобрител на трансмисионно масло.Добавка само за ръчни скоростни кутии и диференциали без блокаж. Работи най-добре с вискозитет 75W-90. Намалява шума, увеличава износоустойчивостта, намалява температурата на трансмисионното масло и оксидацията.Може да се смесва със всички видове минерални, полу-син..
26.90лв.
Производител: BARDAHL Model: BARDAHL
Поддръжка за хидравлични повдигачи. Добавка за двигателно масло, специално формулирана да почиства и защитава хидравличните повдигачи в съвременните двигатели. Почиства специфичните отлагания в каналите на повдигачите и по другите части на газоразпределителния механизъм. Намалява шума от "чукането" ..
26.90лв.
Производител: BARDAHL Model: BARDAHL
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:Почистване на горивната система, бензин, 6 в 1Комплексна добавка 6 в 1 за еднократно почистване на силно замърсени горивни системи.Почиства инжекторите, горивната рейка, помпата и регулатора за налягане от отлагания, смоли и утайки, както и клапаните, горивната камера, челата на бутал..
21.90лв.
Производител: BARDAHL Model: BARDAHL
Bardahl - Injector Cleaner 6 in 1 за дизел e комплексна добавка 6 в 1  за еднократно почистване на силно замърсени горивни системи. Почиства инжекторите, горивната рейка и помпата от отлагания, смоли и утайки, както и клапаните, горивната камера, челата на буталата и сегментите. Повишава цетано..
21.90лв.
Производител: BARDAHL Model: BARDAHL
 Long Life 6 в 1 съдържа специални компоненти базирани на фюлеринови молекули (третата стабилна форма на въглерода, след диаманта и графита), които покриват механичните части на двигателя с тънък, но изключително издръжлив на високо налягане, голямо триене и екстремна температура филм. Добавкат..
59.50лв.
Производител: BARDAHL Model: BARDAHL
Maxi Compression е комбиниран продукт, който съвместява качествата на Baradhl №2 и Bardahl Engine Stop Leak. Съдържа сложни естерни полимери, които увеличават вискозитета при висока температура и вискозитетния индекс на маслото. Специална присадка омекотява и раздува гарнитурите и спира течовете на ..
32.99лв.
Производител: BARDAHL Model: BARDAHL
ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ФИЛТРИТЕ ЗА ТВЪРДИ ЧАСТИЦИ за двигателите оборудвани с  DPF филтри (с добавка или не). Bardahl Particulate Filter Cleaner ще направи възможно изгарянето на саждите при 270 С. Въглеродните частици нормално горят при над 600 градуса, но преди да достигнат до фи..
152.90лв.
Показани 1 от 20 | 69 (4 Страници)
С използването на този уеб сайт се съгласявате с "Условия за ползване и GDPR".