Меню
Your Cart

Данни за доставка

Бърза доставка от 24 до 48 часа

За поръчки, направени до 14:00 часа през работен ден, ще получите потвърждение и срок за доставка в рамките на същия ден. Поръчки направени след 14:00 часа или в почивен ден се обработват и потвърждават на следващия работен ден. Закупените продукти ще бъдат доставени на попълнения от клиента във формата за поръчка адрес. Клиентите ни ще бъдат допълнително уведомени за наличността от служител на Autoapteka.bg, с когото могат да уговорят подходящо време за доставка. Срокът за доставка е до 48 часа за територията на цяла България, след потвърждаване на поръчката, е краят на следващия работен ден. За населени места, които куриерът посещава по график, срокът може да бъде удължен с от 2 до 3 дни. Срокът е посочен единствено с цел информация и ако не бъде спазен, това не представлява основание за предявяване на претенции за обезщетение, намаление на цената или анулиране на поръчката.

Право на проверка на стоката при доставка

При получаване на стоката от страна на клиента, същия винаги има правото на опция „преглед на пратка“, преди да я заплати. В случай, че е допусната грешка от страна на Autoapteka.bg и продукта е объркан или има транспортни повреди, клиента не е длъжен да приеме стоката. В такъв случай, трябва да се свърже с представител на Autoapteka.bg ([email protected]) или на посочените телефони (0897521272) от сайта. Autoapteka.bg се задължава в максимално кратък срок да замени грешно изпратената стока с избраната от клиента, като разходите по замяната на стоката за изцяло за наша сметка. Рекламации след получаването на стоките се извършват съгласно общите условия.

Цени на доставка

  • За поръчки на обща стойност под 100 лева се заплаща доставка в в размер на 6.90 лева с ДДС за цялата страна.
  • При поръчки над 100 лева и до 6кг получавате безплатна доставка до посочен от вас офис на Еконт в цялата страна.
  • За варелите от 10,20,60 и 208 литра и за акумулатори с индустриално приложение и тежкотоварни машини, камиони и трактори, цените в сайта не включват доставка.

Защита на личните данни

За да поръчате продукт от нас, не е нужно да предоставяте данни от кредитна или дебитна карта, както и каквато и да е друга подобна информация. Сайтът дори не изисква регистрация. Необходими са единствено данните ви за извършване на доставка, както и тези за оформянето на плащането и условията за рекламация.

С използването на този уеб сайт се съгласявате с "Условия за ползване и GDPR".